Dropbox мерзімі аяқталғанда файлдармен не болады?

Сұрақ қойған: Тибисай Курбело | Соңғы жаңартылған күні: 10 ақпан, 2020 ж
Санат: деректерді сақтау және сақтау технологиясы және есептеу
3.9/5 (2 149 қаралды. 40 дауыс)
Dropbox Plus немесе Dropbox Professional сынақ мерзімі аяқталғанда : Dropbox сіздің пікіріңізді өзгерткен жағдайда файлдарыңыздың жойылған нұсқаларын 30 күн бойы сақтайды. Егер сіз төмендетілген жад квотасынан асып кетсеңіз, Dropbox файлдарыңызды синхрондауды тоқтатады.

Сондай-ақ білу керек, Dropbox файлдарының мерзімі аяқталады ма?

Егер ақылы тіркелгіңіздің мерзімі бітсе немесе төмендетілсе немесе жарнама арқылы тіркелгіңізге берілген бос орын бітсе , Dropbox қалтасындағы барлық файлдар компьютерлеріңізде, телефондарыңызда және Dropbox веб-сайты арқылы әлі де қолжетімді болады.

Сол сияқты, неге Dropbox сілтемелерінің мерзімі аяқталады? Ортақ сілтемелеріңіздің жарамдылық мерзімін орнатыңыз. Dropbox Professional және Business тұтынушылары dropbox .com сайтында немесе Dropbox мобильді қолданбасында ортақ сілтеменің жарамдылық мерзімін жасай, өзгерте немесе жоя алады. Адамдар ортақ сілтемеге жарамдылық мерзімі аяқталғанға дейін ғана қол жеткізе алады. Сілтеменің мерзімі қашан бітетінін таңдаңыз .

Демек, Dropbox қолданбасын жаңартпасам не болады?

Егер сіз Dropbox жазылымды немесе сот бас тарту немесе сіздің жазылу өткен болса, сіздің шотыңыз сіздің биллинг цикл немесе сот соңында Dropbox Негізгі (тегін) шотына төмендету болады. Қосымша: Сіз әлі де барлық файлдарыңыз бен қалталарыңызға кіре аласыз.

Dropbox нұсқасын төмендетсем, файлдарыма не болады?

Жоқ, Бизнес жазылымын жаңарту немесе төмендету тіркелгіңізден ешбір файлды жоймайды. Сәлем, тіркелгіңізді төмендетсеңіз , Dropbox файлдарыңызды жоймайды. Не болады деп, сіздің барлық тіркелгі өзгергеннен кейін overquota болса синхрондауды тоқтату болады.

32 Қатысты сұрақ жауаптары табылды

Dropbox файлдарды мәңгі сақтайды ма?

Dropbox жойылған файлдарды тек 30 күн сақтайды , сондықтан файлдың жойылғанын байқап, оған дейін оны қалпына келтіру керек. «Кеңейтілген нұсқалар тарихы» бар кәсіби жазылушылар файлдарды бір жылға дейін қалпына келтіре алады.

Dropbox-тан жою компьютерден жойылады ма?

Иә. Компьютеріңізден жою Dropbox ғана бағдарламалық жасақтаманы жояды, ол DB серверлеріне немесе Dropbox қалтасынан кез келген файлдарды жоймайды.

Dropbox белсенді емес тіркелгілерді жояды ма?

Мен ештеңе істеу керек пе? Егер сізге Dropbox Basic (тегін) тіркелгіңіз қажет болмаса, оны жай ғана қалдыра аласыз. Есептік жазбаңыз 12 ай әрекетсіздікке жеткеннен кейін 90 күннен кейін автоматты түрде өшіріледі және файлдарыңыз жойылады .

Біржола жойылған Dropbox файлдарын қалпына келтіре аласыз ба?

Dropbox барлық жойылған файлдарды себетте 30 күн сақтайды (немесе одан да көп, егер сізде Dropbox Business тіркелгісі немесе кеңейтілген нұсқалар тарихы бар Dropbox Pro тіркелгісі болса). Егер сіз тұрақты маңызды файлдарды немесе қалталарды жойылған кезде Сондықтан, сіз Dropbox веб-сайтында Себеттен оларды кері алуға тырысуға болады.

Dropbox-та файлдарды жою орын босатады ма?

Бос орынды босату үшін файлдарды біржола жою қажет емес. Оларды жою жеткілікті. Жойылған Файлдар бөлімінде Файлдар Сіздің сақтау квотасына қарсы санау емес. Егер Dropbox тіркелгіңіз толған десе, ол әлі де толы.

Dropbox файлдарымды жояды ма?

Dropbox оларға кез келген пайдаланушының қатысуынсыз, сіздің файлдарды жоймайды. Бұл сөйлемнің соңғы бөлігі ең маңызды болып табылады. Сіз немесе сол файлдарға рұқсаты бар басқа біреу оларды жойса , Dropbox өзі істеуі тиіс нәрсені жасайды және жоюды барлық құрылғылар мен пайдаланушыларға синхрондайды.

Неліктен менің файлдарым Dropbox ішінде көрсетілмейді?

Синхрондалмаған файлдар ортақ қалтада болса, екі жалпы себеп бар: не сіз енді сол ортақ қалтаның мүшесі емессіз немесе сол қалтада файлдың басқа нұсқасы бар. Ортақ қалта жоқ болса: Dropbox -қа қайта қосуға болатын қалталар тізімін тексеріңіз.

Dropbox-тан файлдарды жоймай, оларды қалай жоюға болады?

Қалтаны біржола жою
  1. dropbox.com сайтына кіріңіз.
  2. Файлдар түймесін басыңыз.
  3. Dropbox тіркелгісінен біржола жойғыңыз келетін ортақ қалтаға өтіңіз.
  4. Қалтаның жанындағы Бөлісу түймесін басыңыз.
  5. Атыңыздың жанындағы ашылмалы тізімді басыңыз.
  6. Менің рұқсатымды жою түймесін басыңыз.

Dropbox жұмыстан шығып кетсе не болады?

Бастапқыда жауап: Dropbox банкротқа ұшыраса не болады? Деректеріңіз Dropbox синхрондау қалтасында болуы керек болғандықтан, оның бұдан былай желіде емес болуы ғана орын алады . Сіз емес Sync таңдасаңыз, онда сіз деректерді жоғалтасыз. Бірақ банкроттық барлық жағдайда жұмыстан шығумен бірдей бола бермейді.

Dropbox-тан бас тартсам, фотосуреттеріме не болады?

Файлдар жойылған жазылу салдарынан жойылмайды. Егер сіз файл квота астам болсаңыз, сіз жай ғана енді синхрондау мүмкін емес еді. Файлдарыңызға әлі де Dropbox веб-сайты арқылы қол жеткізуге болады. Мұндай жағдайларда қайта жазылу синхрондауды қайта қосады.

Dropbox қанша тұрады?

Dropbox 500GB арналған 200GB арналған, 100 Гб айына $ 19.99 айына $ 9.99 құны және айына $ 49.99 үшін пайдаланылады Pro. Сіз файлдарды кіру үшін пайдаланушылар үшін мерзім орната аласыз. Әдепкі рет бір күн және бір апта болып, бірақ сіз дәл уақытын таңдауға болады.

Dropbox негізі ақшаға тұра ма?

Сондай-ақ, - A Dropbox Негізгі шот тегін және 2 Гб орын кіреді. Компьютерден, телефоннан немесе планшеттен Dropbox- қа кіру үшін тегін қолданбаларды жүктеп алуға болады.

Dropbox жазылымын қалай жаңартуға болады?

Dropbox Business жазылымдары ай сайын немесе жыл сайын автоматты түрде жаңартылады . Топ әкімшілері Әкімші консолінде жоспарына өзгерістер енгізе алады.
  1. Төлем қойындысында төлем әдісін өзгерту үшін Төлем ақпаратын жаңарту түймесін басыңыз.
  2. Жазылымды жаңартқыңыз келмесе, жоспардан бас тарту түймесін басыңыз.

Dropbox тегін жоспары бар ма?

Dropbox Basic тіркелгісі 2 ГБ сақтау орнымен келеді және әрқашан тегін . Егер сіз Dropbox қолданбасын қолданғыңыз келсе немесе жеке файлдар үшін Dropbox қолданбасын ғана пайдалансаңыз, Dropbox Basic ең жақсы. Егер сізге көбірек сақтау орны немесе мүмкіндіктер қажет болса, әртүрлі Dropbox жоспарлары туралы оқып шығыңыз және өзіңіз үшін дұрыс жоспарды таңдаңыз.

Мерзімі өткен сілтемелерді қалай қалпына келтіруге болады?

Сондай-ақ, журналдағы әрбір жазба үшін транзакция идентификаторы астында қолжетімді Сілтемелерді қайта белсендіру жасыл түймешігін пайдалану арқылы сілтемелерді тікелей транзакциялар журналынан қайта белсендіруге болады. Мерзімі өтіп кеткен жүктеп алу сілтемелерін транзакцияға ең көбі 5 рет қайта қосуға болады.

Мен біреуге Dropbox-қа кіруге рұқсат бере аламын ба?

Егер сіз біреумен сілтемені ортақтастыру кезде, олар Dropbox .com файлды немесе қалтаны көруге болады. Сілтемені электрондық пошта, Facebook, Twitter, жедел хабарлама, әлеуметтік желілер арқылы қалаған жерге жіберуге болады . Сіз олар Dropbox тіркелгісі болмаса, тіпті, егер кез келген осы сілтемелерді бөлісе аласыз.

Менде 2 Dropbox тіркелгісі болуы мүмкін бе?

CloudFuze қолданбасы пайдаланушыларға бір компьютерден бірден бірнеше Dropbox тіркелгісін қосуға және оларға кіруге мүмкіндік береді. Plus, CloudFuze сіздің ДК, смартфон, немесе планшеттен бұлтта сақтау файлдар барлық ыңғайлы қол бере отырып, сізге веб, жұмыс үстелі, IOS және Android қосымшалар бар.